Jochen Daneels

Jochen Daneels benoemd tot co-CEO van Beddeleem

Jochen Daneels is vanaf 1 januari 2022 benoemd als co-CEO van Beddeleem, het afwerkingsbouwbedrijf uit Nazareth. Zijn vader Hendrik Daneels is op zijn beurt benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur. Jochen gaat de duobaan vervullen samen met Koen De Block.

Beddeleem (totaalafwerking van kantoren en utiliteitsgebouwen én fabrikant van systeemwanden, plafonds, deuren en meubilair) heeft een nieuwe co-CEO : Jochen Daneels (39), voorheen gedurende 3 jaar commercieel directeur nadat hij 13 jaar als project manager de knepen van het vak leerde kennen. Hij krijgt er nu ook de verantwoordelijkheid voor de projecten en de uitvoering bij.

De nieuwe co-CEO en tevens gedelegeerd bestuurder is een van de zonen van Hendrik Daneels. Op 1 januari is Hendrik (59) afgetreden als co-CEO en gedelegeerd bestuurder, en benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

Jochen vormt samen met Koen De Block een complementair CEO-duo, net zoals dat het geval was met Koen en Hendrik. Co-CEO Koen De Block (55, en reeds 33 jaar in het bedrijf) blijft zijn functies behouden.

Samen met Frederick De Piere (COO), Patrick Van derBruggen (CFO), Wouter Vermeire (CTO), Steven Van de Mosselaer (Directeur Productie) en Marnix Claeys (HR Director) vormen Koen De Block en Jochen Daneels het 7-koppige directiecomité.

Download foto Jochen Daneels & Koen De Block (jpg)

 

scroll to top